Snedker- & Tømrermester

Lars Frimodt Pedersen A/S

Ring for uforpligtende tilbud på​:

Telefon:  20 225 271

Tømrer København

København er i de senere år begyndt at spire med nye bygninger, der med deres komplekse arkitektoniske udformninger har ændret bybilledet en del. Heldigvis bugner København og omegn stadigvæk af gamle og charmerende bygninger og huse. Disse kan med tiden trænge til en kærlig hånd, og her kan en tømrer i København være behjælpelig.

Hvis du synes dit hus trænger til lidt fornyelse eller måske endda udvidelse, så anbefaler vi, at du får en dygtig tømrer fra København til at udføre opgaven. Hos Snedker- & Tømrermester Lars Frimodt Pedersen A/S kan vi klare mange typer af opgaver, om det er på badeværelset, i køkkenet eller ejendommen generelt. Vi ordner tømreropgaver ud fra dine ønsker, og vi stræber os så vidt muligt for at overgå dine forventninger.

Tømrer i København og omegn

Med base i Rødovre kører vi rundt i København og omegn for at klare dine tømreropgaver, og vi vil vove at påstå, at vi kan klare alle former for opgaver inden for faget. Det eneste du skal gøre er at kontakte os, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst løser din tømreropgave.

Når du vælger Snedker- & Tømrermester Lars Frimodt Pedersen A/S som din tømrer i København, så kan du stole på, at alle projekter udføres med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Med stor viden inden for faget, så kan vi rådgive om mulighederne for udvidelse af huset i form af tilbyg, udskiftning af vinduer, og andet i hjemmet der skulle trænge til lidt modernisering.

Se gerne mere under ’Vi tilbyder’ for at læse mere om andre opgavetyper vi udfører, både for private og erhvervskunder. Kontakt os allerede i dag med din opgave, og få et uforpligtende tilbud.

Vælg Snedker- & Tømrermester Lars Frimodt Pedersen, hvis du vil være sikker på et godt resultat!

Uforpligtende tilbud

Ønsker du at blive ringet op ang. et GRATIS uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen her under og så ringer vi dig op hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD:

Ring til os på telefon 20 22 52 71 eller send en mail på lfp@snedker-tomrer.dk

Din garanti

Du sikrer dig 5-års garantiordning.

Læs mere her »​

Hovedentrepriser

Vi udfører alt indenfor byggebranchen.

Læs mere her »​

Snedker- & Tømrermester Lars Frimodt Pedersen AS // Rødovrevej 157, 2610 Rødovre // Mobil: 20 225 271 // lfp@snedker-tomrer.dk // CVR: 35386467